Portioli history

Toen Giorgo Portioli in 1958 een kleine bar in Milaan kocht, kon hij niet de espresso vinden die aan zijn hoge standaard voldeed. Giorgo Portioli hield van geurige, zachte maar toch pittige koffie met een licht zoete afdronk. Hij zocht naar de perfecte melange om een absolute top in espresso te realiseren. Perfectionist als hij was, begon hij zelf koffie te branden. Zijn melanges sloegen zo aan dat de andere bars in Milaan ook zijn koffie wilden hebben. Niet alleen omdat het zo lekker was, maar vooral ook omdat iedereen er naar vroeg.

Coffee Beans

Proef de absolute top in espresso en breng uw smaakpapillen in vervoering. Als basis gebruikt Portioli koffiebonen uit Braziliƫ.

Lees meer

Single Origin Coffee

Portioli selecteert de beste bonen, om u teen zintuiglijke 'wereldreis' te bieden van al haar smaken.

Lees meer

Coffee Capsules

Portioli's beste capsules met de fijnste melanges die uw smaakpapillen in vervoering brengen. Gewijd aan de MissP-machine.

Lees meer

Silkenty

Silkenty Piramide doos

Ontdek de exotische en bijzondere theesoorten van Silkenty. Alleen de allerbeste ingrediƫnten van over de hele wereld krijgen het voorrecht om verpakt te worden in de zijden theezakjes van Silkenty.

Lees meer

Accessoires.

Branded Accessoires van Portioli, Silkenty en Bonagusto. Til uw organisatie naar een hoger niveau.

Lees meer

Machines

Een breed assortiment aan professionele machines. Voor iedere onderneming een geschikte oplossing. Wij denken met u mee en geven passend advies.

Lees meer