Single Origin Coffee

De beste bonen geselecteerd door Portioli uit diverse windstreken. Keuze uit de fijnste selectie uit India, Ethiopië, Honduras en Brazilië. Ga mee met ons op deze wereldreis en laat uw zintuigen verrassen.

Honduras

Voor diegenen die de voorkeur geven aan elegante, zoete smaken met bloemige tonen. Pure gebrande en gemalen arabica koffie, gekenmerkt door een geweldige body en onmiskenbare zoetheid.

India

Laat je verbazen en geniet van de smaken van een magische reis door India. Voor degenen die houden van intense, gekruide en verfijnde smaken. Geroosterde en gemalen arabica, met een pasteuze afdronk van pure cacao, geuren van wierook en kruiden.

Brasile

Dans op de zoete en omhullende tonen uit Brazilië. Voor degenen die houden van zoete, honingachtige en licht biscuitachtige smaken. Arabica gekenmerkt door een hoge zoetheid, een consistente body en een aromatisch palet dat lijkt op gewassen koffie.

Etiopia

Laat u overtuigen door de grootste aromatische rijkdom van het fascinerende Ethiopië. Voor degenen die een gebalanceerde, versterkte zuurgraad prefereren, met fijne chocolade-achtige geuren. Een variëteit vol stijl en geuren die zoet en aromatisch maken.

Meer weten over onze Single Origin Coffee? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze diensten en producten.

Neem vrijblijvend contact op.